NIEUWS

Biowol.be Maakt CO2-Neutrale Verzending Mogelijk

Biowol.be biedt je de kans om de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door het verzenden, verpakken en eventueel retour zenden van je bestelling te compenseren. Deze mogelijkheid wordt aangeboden wanneer je je winkelmandje nakijkt, vlak voordat je je bestelling bevestigt. Als je ervoor kiest om een bijdrage te leveren, zal een bedrag van 5% van je bestelbedrag (excl. verzendkosten) worden toegevoegd aan het totaalbedrag van je bestelling. Dit is volledig optioneel.

Biowol.be verkoopt – puur online via een eigen webshop – biologisch en ecologisch brei- en haakgaren onder het motto: ‘Samen zorgen voor mensen, dieren en het milieu’.

Het gedoneerde bedrag wordt door Biowol.be doorgestort aan Natuurwerk. Deze organisatie verricht duurzaam natuur- en landschapsbeheer. Het bevorderen van de biodiversiteit staat hierbij voorop, vanuit een ecologische visie en met een professionele omkadering. Natuurwerk is een sociale en duurzame onderneming met 120 werknemers, met het administratieve hart in Turnhout en 4 magazijnen verspreid over de provincie Antwerpen.

Jouw mening interesseert ons!

Reageer

Duurzaam Leven
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart