Biowol.be: Biologisch en Ecologisch Brei- en Haakgaren

Biowol.be is sinds 15/08/2020 opgenomen op Duurzaam Leven, de ultieme referentiesite over duurzaam leven in Vlaanderen. Deze aanbieder is opgenomen in de rubriek Duurzaam Shoppen, en is actief vanuit West-Vlaanderen als online aanbieder.

Gecharmeerd door het aanbod van Biowol.be? Onderaan vind je alle contactgegevens en een contactformulier. Laat zeker ook je ervaringen met deze aanbieder achter in het commentaarveld onderaan dit artikel en hou het Biowol.be dossier in de gaten – regelmatig verschijnen hier nieuwtjes over Biowol.be en zelfs kortingscodes of flash sales.

Activiteiten

Biowol.be verkoopt – puur online via een eigen webshop – biologisch en ecologisch brei- en haakgaren onder het motto: ‘Samen zorgen voor mensen, dieren en het milieu’. Het brei- en haakgaren van Biowol.be is organisch en vrij van schadelijke chemicaliën. Het aanbod is dan ook zorgvuldig uitgekozen. De online aankoopprocedure is erg eenvoudig, en reeds vanaf een besteld bedrag van € 39 zijn de verzendkosten helemaal gratis.

Achter de Schermen

We gingen even te rade bij Liz, initiatiefneemster en drijvende kracht achter Biowol.be. Het interesseerde ons vooral hoe ze op dit idee was gekomen: “Door mijn eigen ervaring en mijn lange zoektochten naar geschikte, betrouwbare garens voor mijn projectjes, is Biowol.be op een organische wijze zélf een projectje geworden. Mijn missie is om betrouwbare garens te bundelen op één plaats zodat je met een gerust gevoel kan starten met je brei- of haakwerk, in de wetenschap dat je basis veilig is voor mens, dier en milieu. Op mijn blog kan je overigens meer uitleg vinden over biologische, ecologische, gerecycleerde en fairtrade garens.”

Aanbod

Het aanbod van Biowol.be bestaat dus hoofdzakelijk uit wol en garen (van o.a. de merken Katia, BC Garn en Manos del Uruguay), maar daarnaast zijn ook patronen en boeken te koop.

De wol en garens van het merk Katia zijn zeer populair bij brei- en haakliefhebbers. Prachtige garens in verschillende kleuren en uitvoeringen. BC Garn is de pionier in eenvoudige garens in typische Scandinavische look. Zonder bling bling maar wel telkens perfect geschikt voor je meest uiteenlopende projecten. Manos del Uruguay garen is dan weer 100% Fair Trade. Hun wol is uniek en heeft telkens als resultaat een prachtig handgemaakt eindproduct.

Goed om Weten

Het aanbod van Biowol.be wordt continu bijgevuld. Verzending is gratis vanaf € 39, althans voor bestellingen vanuit België. Vanuit Nederland geldt een minimum bestelbedrag van € 59 om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Tot Slot

Biowol.be heeft een webshop waarop biologisch en ecologisch brei- en haakgaren wordt aangeboden, dat duurzaam, dier- en milieuvriendelijk is. Door te shoppen bij Biowol.be steun je een lokale ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, en kom je een stapje dichterbij het realiseren van een stukje handgemaakt geluk!
Jouw mening interesseert ons!

Reageer

Duurzaam Leven
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart