NIEUWS

Pietkadul Breidt Productlijn Uit met Aanbod voor Kattenliefhebbers

Pietkadul vervaardigt én verkoopt unieke keukentextiel producten. De producten zijn met de hand gehaakt in België. Lokaal dus want “Local is the new black”. Tot het aanbod van Pietkadul behoren o.a. pannenlappenvaatdoekjesonderzetters en tawashi’s (Japanse schoonmaaksponsjes of pannensponsjes).

Sinds kort is het aanbod van Pietkadul uitgebreid met onderzetters in de vorm van de kop van een kat. Deze worden aangeboden in de kleuren wit en pastel roze, in een setje van 4 stuks.

Sinds deze nieuwe producten online staan, merkt Pietkadul dat kattenliefhebbers deze onderzetters sterk weten te appreciëren. Wellicht wordt daarom binnenkort een handgemaakt kattenspeeltje door Pietkadul in de markt gezet. Zaakvoerder Elisabeth getuigt: “Eén en ander kadert binnen de diversificatie die we in ons aanbod wensen door te voeren. Meer en meer klanten vragen ons waarom we ons beperken tot keukentextiel. Daarom overwegen we om ook andere handgemaakte en duurzame items aan te zullen bieden via onze webshop.” Wordt vervolgd dus…

Deze producten kun je aankopen in de webwinkel van Pietkadul.

Jouw mening interesseert ons!

Reageer

Duurzaam Leven
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart